Com era córrer la Marató de València el 1990?

Són les imatges de la primera vegada que Canal 9 informava de la Marató de València

La Marató de València en 1990 / Arxiu RTVV
02 de desembre 2021 - 09:05 Actualitzat: 29 de novembre 2023 - 11:16

Els començaments sempre són durs. Mireu com era fer una marató a València l'any 1990, la primera de la qual informava Canal 9.

Des de la primera edició en 1981 fins diumenge 4 de desembre que celebrem la 42 edició, la Marató de València s'ha anat convertitn en tot un referent a escala internacional. Al llarg d'aquests anys, els recorreguts d'aquesta carrera mítica han canviat com ho han fet les nacionalitats dels seus vencedors i vencedores. En la 31 edició va nàixer el nou projecte tal com el coneixem hui, amb canvis en el traçat del circuit, en la data, en la forma de comprendre la prova i vendre-la a l'exterior. Una de les novetats més visuals va ser l'espectacular arribada a meta en una passarel·la sobre les aigües de la Ciutat de les Arts i les Ciències. 

La marató de València amb un circuit totalment pla, unes condicions meterològiques idònies (entre 12 i 17 graus al voltant sempre del mes de novembre) i l'incomparable marc que acompanya la celebració, s'ha convertit en una de les cites més destacades del panorama internacional.  

També et pot interessar

stats