'Zoom', el millor programa d’À Punt en els VII Premis Aquí TV

A la gala també van ser premiats el periodista Alfonso Arús, les Notícies d'Antena 3, els reporters de Comando actualidad i personatges com Ana Rosa Quintana o Ana Obregón

WhatsApp Image 2023 12 16 at 09.57.23 (2)
L'equip de 'Zoom' en el lliurament dels premis
16 de desembre 2023 - 10:50

Aquí TV és un portal web sobre actualitat televisiva que des del 2017 celebra uns premis en què es decideix per votació popular qui són els guanyadors.

En la gala han sigut guardonats tota mena de programes i personatges, des del periodista Alfonso Arús, passant per les Notícies d'Antena 3, els reporters de Comando actualidad o personatges com Ana Obregón. A més, inclou una categoria específica per als programes d’À Punt, entre els quals ha destacat amb un 49,48% dels vots el programa de reportatges Zoom presentat per Bérnar Giménez.

El programa Zoom, que va començar el maig del 2021, ha tingut sempre molt bona acollida entre el públic, ja que tracta temes d’actualitat, assumptes socials i polítics de la Comunitat Valenciana o que desperten una certa preocupació. El programa posa el focus en els perquès i les conseqüències. En el mateix sentit, apunta cap a les claus de cada assumpte a través de l’entrevista i de la investigació per a entendre-ho tot més i millor.

Pots veure ací el programa:

També et pot interessar

stats