"Si em vols, lleva el logo!": la prova d’amor d’Eugeni Alemany a Yolanda Martínez

L’artista confessa en el programa 'Fas festa' com festejava fa vint anys amb la que ara és la seua dona i com era la peculiar manera d’enviar-li senyals a través de la pantalla

Eugeni Alemany ha compartit en 'Fas Festa' la seua prova d’amor a través de les pantalles dirigida a Yolanda, la seua dona / À Punt Mèdia

Còmic, presentador, artista i gran coneixedor de la idiosincràsia valenciana. Eugeni Alemany és, sens dubte, un dels rostres més volguts de la televisió valenciana. En aquesta ocasió, el showman de Sueca ha visitat “la placeta” de Fas festa i ha sigut padrí d’honor del programa conduït per Ferran Cano.

Prova d’amor a través de les pantalles

Després de repassar els seus grans moments en Canal 9, Eugeni ha permés als espectadors endinsar-se en una part de la seua vida sentimental. El còmic valencià ha confessat com festejava amb la que ara és la seua dona, Yolanda Martínez, i la peculiar forma d’enviar-se mútuament senyals d’amor, això sí, xifrades i inintel·ligibles per a la resta del món. Segons explica, fa més vint anys la seua dona treballava a l’antiga televisió valenciana en el departament de continuïtat, que controla les emissions del senyal de televisió des del centre de producció de programes de Burjassot. 

“Em vols? Si em vols lleva el logo! I de sobte, el logo, va desaparèixer! Eugeni Alemany - Còmic, presentador i artista polivalent

“Em vols? Si em vols, lleva el logo!" Així, amb aquesta ingènua forma de demanar atenció el presentador suggeria a Yolanda Martínez llevar la coneguda com a “mosca”, el logotip corporatiu identificador de la cadena, que normalment se situa com una sobreimpressió en el marge superior o inferior de la pantalla, en les retransmissions televisives. Un gest tan innocent com entremaliat que significava una prova d’amor entre la parella. Una parella singular on de segur que no falta el sentit de l’humor més simpàtic. 

“I de sobte el logo, va desaparéixer!”, ha assegurat Eugeni amb nostàlgia i entre rialles. Es tracta d’una confessió que ara veu la llum amb la immunitat del pas del temps perquè, segons assegura el presentador: “Puc contar-ho perquè ja fa molt d’això!”.  

Tot terreny i polifacètic

En Fas festa hem recordat alguns dels grans moment de l'humorista, que fa molts anys ja connectava amb el públic gràcies al seu tarannà intrèpid, àcid i audaç.

Fas Festa ens ha recordat el passat com a intrèpid reporter d'Eugeni Alemany
Fas Festa ens ha recordat el passat com a intrèpid reporter d'Eugeni Alemany / À Punt Mèdia

Eugeni Alemany és un dels artistes més polifacètics del panorama televisiu, no només en l'àmbit valencià, sinó també en tot l'estat. Qui no recorda els seus inicis en el programa Trau la llengua (Canal 9), un espai pioner en què es recopilaven paraules i expressions de la parla valenciana, o les divertides vesprades d'Atrapa’m si pots (À Punt) amb les quals es va ficar a la butxaca milers de valencians i valencianes, que gustosament es quedaven sense becadeta. Xifres rècord d'audiència, però no només en el format televisiu, perquè el camaleònic presentador, amb més de 170.000 seguidors en Instagram, ha captivat també en les xarxes socials amb la gran diva veneçolana Zuleima González o El diari de quarantena que va suposar un èxit rotund en les plataformes digitals poc després de l'esclat de la pandèmia. Diferents fórmules, però una mateixa essència: mestratge en l'art de l'humor.

Pots trobar l'entrevista completa d'Eugeni Alemany en Fas festa ací:

També et pot interessar

stats