Tres truites que no tenen res a envejar a la de creïlles

Marinera, mediterrània o de peix, tres truites per a impressionar el teu paladar

Truita de creïlles
Una porció de truita de creïlles / Shutterstock

Truita de creïlles, amb ceba o sense?

Amb ceba o sense, la truita de creïlles fa les delícies de molts paladars. Visitem Alacant per a aprofundir amb el cuiner Carl Borg en la truita espanyola de tota la vida. Ens donarà consells per a fer-la de la millor manera possible. També coneixerem innovacions que s'han anat incorporant a la recepta tradicional.

Truita marinera

En aquesta recepta no farem una simple truita, sinó una ben especial, de les que no estem acostumats a tastar. Es tracta d’una truita marinera, amb diferents ingredients procedents del mar i que en aquesta ocasió també porta un parell de detalls per a fer un plat complet. 

Es tracta d'una recepta típica a la Plana Alta i hem decidit acompanyar-la amb les xips de remolatxa i una salsa tàrtara.

Truita mediterrània

Com t'agrada més? Grossa o fina, amb ceba o sense, més quallada o menys. Us presentem aquesta truita espectacular, la truita definitiva. I, com a sorpresa, un truc per saber fer la truita més ràpida del món. Apuntem els ingredients!

Truita de peix

Et recomanem tastar aquesta truita de furó, un peixet poc conegut en l’actualitat, però que és tota una delicatessen. És una recepta que defineix a la perfecció la cuina de Xàbia i la d'una de les seues cuineres, Inés Monsalvatge, que ens porta aquest plat.

Ja tens la teua truita favorita? Obri la ment i no et quedes amb les clàssiques!

També et pot interessar

stats