Terra viva compleix 600 programes d’emissió

Llauradors, artesans, vinaders, pescadors i amants de la natura són els protagonistes del programa. 

Jordi Payà
20 d'abril 2021 - 14:44

Terra viva està d’aniversari perquè compleix 600 programes d’emissió. Un espai diari que s’emet en directe cada migdia de dilluns a divendres a les 13:10 h en la televisió d‘À Punt Mèdia. 

El conductor del programa, el geògraf Jordi Payà, ha volgut compartir la satisfacció de la celebració amb Joan Espinosa i Màxim Huerta en el magazín ‘Bona vesprada’. El presentador assegura que part de l’èxit del programa és la frescor i el dinamisme de l’equip, que traspassa la pantalla i s’estén més enllà de la càmera: “Ens ho passem molt bé fent Terra viva, des dels tècnics i la gent del control, fins als reporters”, ha assenyalat. 

Una vintena de professionals fan possible aquest programa que funciona com una finestra oberta al nostre territori amb connexions en directe cada dia per tota la geografia valenciana. Directes, reportatges i informació de l’oratge són alguns dels continguts del programa on els llauradors, artesans, vinaders, ramaders, pescadors i amants de la natura són els protagonistes. 

Payà també ha destacat la complicitat i la connexió amb el públic del programa, que mostra fidelitat en termes d’audiència i una gran interacció. En paraules del presentador, “la participació és excepcional, ens envien cada dia fotos i vídeos per a la secció de l’oratge, estem molt agraïts!”

“La gent del camp té veu”

Segons els geògraf, el fet de recórrer el territori tots els dies “és molt agraït, a la gent li agrada descobrir i conéixer els racons de la Comunitat Valenciana”. Però destaca, per damunt de tot, la importància “d’acostar-se a la gent del camp i escoltar la seua veu”, els seus problemes i reivindicacions, i els reptes que queden per assolir en matèria d’agricultura. 

Testimonis en primera persona

Terra viva recupera històries en primera persona de gent que ha dedicat i entregat tota una vida al camp. Una mirada de reconeixement a tasques i labors tradicionals que conviuen amb la nostra cultura i són part de la nostra història. Històries com la d'Antonio, agricultor jubilat de Gata de Gorgos (Alacant).

Però també posa el focus en els emprenedors i nous agricultors que reivindiquen un relleu generacional i una atenció a la despoblació que afecta el món rural.  

Felicitats companys, per molts anys!

També et pot interessar

stats