Senyor infermer, pot començar la vacunació

'Tàp Zàping' descobreix com és l’ambient en aquests recintes amb entrada restringida per als que estan en la “llista” i amb dret a una consumició: la vacuna anti-Covid-19

Els punts de vacunació de la Covid-19, s’han convertit en llocs de moda al territori valencià
30 d'abril 2021 - 13:44

El nou local de moda al territori valencià no és una discoteca, ni un local de copes afterwork, és un vacunòdrom! Els punts de vacunació de la Covid-19 s’han convertit en llocs de confluència com si foren un macroconcert de gent gran. Sense polsereta però amb la tarjeta SIP preparada a la mà i amb la mateixa eufòria abans de començar!

"Senyor infermer pot començar la vacunació"

Lluís Cascant, el reporter més àcid de la televisió valenciana ha volgut descobrir com és l’ambient en aquests recintes amb entrada restringida per als que están en la “llista” i tenen cita prèvia i amb dret a una consumició: la vacuna anti-Covid-19. Ganes, motivació, alegria i absència total de por als possibles efectes adversos del medicament. És el que s’ha trobat el presentador de Tàp Zàping, a més d’un procés ràpid, efectiu i ordenat. En paraules d'Amparo Antonaya, directora d’Infermeria d’Atenciò Primària de l’Hospital Doctor Peset, la vacunació progressiva suposa un alleujament de la coneguda com a fatiga pandèmica. “Es el moment de veure la llum i descansar un poc de tot açò".

En un jornada es poden administrar fins a 6.000 dosis, és a dir, una cada dos minuts Amparo Antonaya - Directora d’Infermeria d’Atenciò Primària de l’Hospital Doctor Peset
Amparo Antonaya, directora d’Infermeria d’Atenciò Primària de l’Hospital Doctor Peset
Amparo Antonaya, directora d’Infermeria d’Atenciò Primària de l’Hospital Doctor Peset

I per descomptat… a l’eixida el sentiment sempre és el mateix: esperança! Fotos per a immortalitzar el moment, aplaudiments i que no falte un bon esmorzar! El principi del fi, o la fi del principi segons es mire, s'ha de celebrar.

Descobreix el reportatge al complet amb Lluís Cascant i Tàp Zàping! Vinga, arrea-li!

També et pot interessar

stats