La ruta de Los Chorradores, el paratge natural estrela de Navarrés

Un recorregut farcit de xorradors i cascades d’aigua que hem visitat en ‘Bona Vesprada’ 

La ruta de Los Chorradores, el paratge natural estrela de Navarrés
11 de juliol 2022 - 17:42

A l’interior de la Comunitat trobem una ruta fluvial que amaga racons meravellosos. La ruta de Los Chorradores és el paratge natural estrela del municipi de Navarrés que ha visitat la nostra reportera del programa ‘Bona Vesprada’, Rosa Porta. 

En aquesta ruta trobarem diferents xorradors i cascades d’aigua i  una gran varietat de vegetació al llarg de tot el recorregut;  xops, paulònies, oms i lledoners entre altres.

El Chorrador de Navarrés
El Chorrador de Navarrés

La primera parada és la font Clara, la joia d’aquesta ruta, on naix l’aigua i cau en forma de cascada a través de les pedres i que obri un camí cap al barranc on continua aquest recorregut. 

Del llac de Playamonte, cau l’aigua formant el xorrador principal de la ruta. Encara que davall d’aquesta cascada no està permés banyar-se, podem refrescar-nos a la seua part alta en Playamonte. 

L’assut de la Badina Migas
L’assut de la Badina Migas

També trobem l’assut de la Badina Migas, una construcció feta per reservar i controlar l’aigua per després utilitzar-la per al reg o altres usos. Finalment, trobem l’última joia d’aquesta ruta on podem prendre un merescut descans; la font de la Higuera.

La font de la Higuera
La font de la Higuera

També et pot interessar

stats