La Roomba Fight arriba a València

La lluita lliure dels robots aspiradors és només una moda?

Maria Zamora et descobreix la Roomba Fight / À Punt Mèdia
22 de març 2023 - 23:31

T’agrada el teu robot aspirador? Penses que és la millor inversió que mai has fet? Ara pots demostrar el veïnat que tens una autèntica bèstia de la neteja, programada per a eliminar per igual brutícia i competència.

Arriba a València una moda que ja està fent replantejar-se a molta gent la relació que té amb el seu robot aspirador: assistent obedient i discret de dia, màquina de picar carn sense escrúpols de nit.

El bar del Centre Excursionista de València organitza aquestes lluites de robots aspiradors
El bar del Centre Excursionista de València organitza aquestes lluites de robots aspiradors / À Punt Mèdia

Com de moment aquestes lluites no s’han declarat clandestines, podem informar del lloc on les organitzen, cada dimecres de vesprada. Es tracta del bar del Centre Excursionista de València, on pots dur el teu propi robot assassí perquè demostre fins a on arriba el seu poder, o també apostar pel fitxatge estrela de la casa, l’infame Ximet de Patraix.

Xema, el responsable del local i d’haver desencadenat la febre dels robots de combat a València, conta a Maria Zamora, la mecànica d’aquest tipus de lluita: cada participant compra un globus per dos euros i escriu en ell el seu nom; després armen els robots amb ganivets i altres instruments punxants i llancen tots els globus al ring; a continuació, el públic tracta de mantenir la calma i el seny, mentre els aparells s’acarnissen amb els globus; finalment, l’últim globus que quede sense explotar revela el nom de la persona guanyadora, que rep tota la recaptació.

Sembla un joc massa cruel, però els robots aspiradors estan programats per a dur a terme la seua tasca sense cap mirament. Són exterminadors, no senten llàstima, ni remordiments, ni por, i no es detenen davant de res, mai... excepte que hagen de baixar unes escales.

Robots perillosos amb què no voldries enfrontar-te
Robots perillosos amb què no voldries enfrontar-te / À Punt Mèdia

TàpZàping entrevista un dels guanyadors de la vesprada que, després de pensar-ho bé, accepta eixir amb la cara sense pixelar. “Soc assidu, perquè soc del barri, però és la primera vegada que guanye”, confessa. “No tindria problema a tornar a participar-hi, però és millor no parlar massa del club de la roomba, fora del club de la roomba”.

Prenem les declaracions com una advertència i deixem que aquest entreteniment alternatiu continue fent el seu camí al marge dels canals generals, confiant que l’ambició d’aquests robots no els porte en un futur pròxim a aspirar a dominar el món.

També et pot interessar

stats