Reyes Martí torna a emocionar el públic en el Dia de les Dones amb la seua mascletà morada i clàssica

La disparada d'enguany ha estat dedicada a totes les dones, com no podia ser d'altra manera, i també, especialment, a son pare, que acaba de faltar

Reyes Martí ultima els detalls abans de començar la mascletà del 8M
Reyes Martí ultima els detalls abans de començar la mascletà del 8M / Efe (Manuel Bruque)

Reyes Martí ha celebrat el Dia de les Done dona amb l'emoció de sempre. A peu de mascletà, i pocs minuts abans de començar, ha explicat a l'equip d'À Punt que aquest 8M "per a mi és una jornada molt especial, a més de ser el 8 de Març que està dedicat a la dona. La d'aquest 8M a més a més està dedicada a mon pare. És la primera mascletà després de faltar ell i he volgut fer-ne una com les que a ell li agradaven".

La del 8M del 2022 de Reyes Martí ha sigut una mascletà clàssica, "amb un principi clàssic, de menys a més, i sense floritures. Ell [mon pare] sempre em deia que posar coses digitals eren bovades, per tant, és una mascletà clàssica".

La pirotècnica, al començament de les festes i el primer dia, va dir que "el dia de hui és un terratrémol, per a les emocions que s'hi viuen", pirotècnicament parlant. "Són moltes emocions, nervis, perquè vol dir que és el principi del final. Esperem que comence la nova normalitat".

També et pot interessar

stats