Reyes Martí torna a emocionar el públic en el Dia de les Dones amb la seua mascletà morada i clàssica

La disparada d'enguany ha estat dedicada a totes les dones, com no podia ser d'altra manera, i també, especialment, a son pare, que acaba de faltar

Reyes Martí ultima els detalls abans de començar la mascletà del 8M
Reyes Martí ultima els detalls abans de començar la mascletà del 8M / Efe (Manuel Bruque)

Reyes Martí ha celebrat el Dia de les Done dona amb l'emoció de sempre. A peu de mascletà, i pocs minuts abans de començar, ha explicat a l'equip d'À Punt que aquest 8M "per a mi és una jornada molt especial, a més de ser el 8 de Març que està dedicat a la dona. La d'aquest 8M a més a més està dedicada a mon pare. És la primera mascletà després de faltar ell i he volgut fer-ne una com les que a ell li agradaven".

La del 8M del 2022 de Reyes Martí ha sigut una mascletà clàssica, "amb un principi clàssic, de menys a més, i sense floritures. Ell [mon pare] sempre em deia que posar coses digitals eren bovades, per tant, és una mascletà clàssica".

La pirotècnica, al començament de les festes i el primer dia, va dir que "el dia de hui és un terratrémol, per a les emocions que s'hi viuen", pirotècnicament parlant. "Són moltes emocions, nervis, perquè vol dir que és el principi del final. Esperem que comence la nova normalitat".

També et pot interessar