Així ha reaccionat Ferran Cano en veure el ninot que li ha dedicat la foguera José Ángel Guirao d'Alacant

El presentador d'À Punt s'ha emocionat quan ha vist la figura en directe: "ai calla, no m'ho crec!"

Ninot de la foguera Jose Angel Guirao inspirat en Ferran Cano / À Punt Mèdia

En la foguera José Ángel Guirao, l’equip de l’artista faller Sergio Musoles ultima tots els ninots i els elements perquè dimecres passe el jurat. Durant els treballs previs, el que ha descobert l’equip de la programació especial de Fogueres d’À Punt Mèdia ha sigut la sorpresa que li esperava al presentador, Ferran Cano: un ninot gegant amb el seu rostre. Una espècie de Buda que practica ioga.

Ferran Cano, en veure el seu primer ninot en una foguera, ha exclamat: “ai calla, no m’ho crec! Quina il·lusió! Eixe soc jo? I em cremaran? Estic molt feliç en estos moments. M’encanta”. A continuació Cano li ha dit a l’artista faller que no vol que la creme. A la qual cosa Sergio Musoles ha contestat que a veure si aconsegueixen indultar-lo. 

Musoles ha explicat que caricaturitzar el periodista “ha estat agraït de fer. Té uns trets facials agraïts de traure. El ninot sembla voler transmetre tranquil·litat i calma". “T’han captat l’essència”, li ha dit Maria Fuster, la seua companya en el set d'À Punt a la plaça dels Estels.

Imatge del logo d'À Punt Mèdia, a les Fogueres de Sant Joan d'Alacant
Imatge del logo d'À Punt Mèdia, a les Fogueres de Sant Joan d'Alacant / À Punt Mèdia

També et pot interessar

stats