Ramonets, rock-and-roll valencià per a tota la família!

Amb un espectacle d'energia i música didàctica, la banda valenciana promou valors entre la xicalla com ara el reciclatge, el feminisme o l'estima per la natura

Amb el seu nou disc, 'Flipa', la banda fa una crida a l’optimisme i a una necessitat fonamental: que els nostres xiquets es divertisquen.
25 de juny 2021 - 11:21

Acaba el curs escolar i els més menuts estan d’enhorabona. Per a celebrar l’arribada de l’estiu i agrair a la xicalla la responsabilitat i el compromís amb què han superat aquest any acadèmic marcat per la crisi sanitària, Territori en Concert ha oferit el grup Ramonets en concert des de la sala Paberse Club de Sedaví. Ferran, Raúl Tol, Robert i Dani, membres de la banda de rock valencià, ens han acostat un espectacle d'energia i ritme i demostren que la música no està renyida amb la la consciencia i la transmissió de valors per als més menuts.

Manuela Alandes i Vicent Colonques han conegut un poc millor la banda, que confessa que no ha perdut l’esperit infantil en la seua essència adulta. Es defineixen com un projecte musical didàctic, i entre les seues cançons no obliden la temàtica feminista i el discurs ecològic i la promoció del valencià.  

Agraïts pel suport de la xicalla, els membres del grup asseguren sentir que han assolit l’èxit veient el suport de xiquetes i xiquets en les seues actuacions.

“El públic infantil és molt guai! Alguns nanos et diuen: Et puc donar una abraçada?” Ferran - Ramonets

Amb les banyes sempre preparades, aquests rebolicadors versionen el mític grup de rock Ramones adaptant els textos amb tota l’essència del rock i amb un missatge adequat per las menuts. “Rock per a xiquets però sense endolcir”, en paraules de Dani, el bateria.

Ha sigut un any complicat, especialment per als xiquets i xiquetes que han demostrat una gran capacitat d’adaptació. Tot i això, amb el seu nou disc Flipa, la banda fa una crida a l’optimisme i a una necessitat fonamental: que els nostres xiquets es divertisquen. El grup confessa sentir-se afortunat perquè les seues cançons sonen als patis dels col·legis públics de primària.

També et pot interessar

stats