Què passa si et criden per a una faena, et confonen amb una altra persona i acabes fent-la tu?

La divertida anècdota del presentador de televisió Torito que ha contat en l'especial del dia dels innocents d'Atrapa'm si pots

Torito, convidat en 'Atrapa'm si pots' / À Punt Mèdia
29 de desembre 2021 - 06:30

El que li va a passar a Torito en un poble, quan el van contractar per a fer un pregó, no era cap innocentada, però bé podria haver-ho sigut. El menorquí Quique Jiménez, polifacètic presentador i showman de televisió, més conegut com Torito, ha participat en el programa especial d'Atrapam si pots d'À Punt Mèdia, que cada setmana presenta Carolina Ferre, i que en aquesta ocasió ha estat dedicat al dia dels innocents.

L'especial ha comptat amb altres convidats populars del món de la televisió com ara Paco Nadal o Ximo Rovira, junt amb altres presentadores com María Abradelo i Antònia Jaume.

Els populars convidats de l'especial d''Atrapa'm si pots'
Els populars convidats de l'especial d''Atrapa'm si pots' / À Punt Mèdia

El menorquí ha explicat en el programa que en arribar al poble on havia de fer el pregó, el presentador va veure tot el poble empaperat amb uns cartells que deien: "Hui pregó amb Torito", però la foto era la de Falete, ha contat el showman. "Jo vaig eixir a l'escenari, vaig fer el meu show i em van pagar 3.000 euros".

Però què va fer Torito a continuació? Què és el que va dir als organitzadors del pregó? Ho pots escoltar en el web d'À Punt Mèdia, a la carta, del programa Atrapa'm si pots.

També et pot interessar

stats