De pare músic, filla balladora: així és la discjòquei Tanya Bayo

Chimo Bayo i la filla han concursat en una edició especial de Nyas, coca!

Chimo Bayo i la filla en el concurs d'À Punt 'Nyas, coca!' / 'Nyas, coca!'

El tot terreny Chimo Bayo, el discjòquei valencià per excel·lència de la dècada dels noranta, ha vingut acompanyat de la seua filla Tanya al concurs familiar d'À Punt, Nyas, coca!

El músic, productor, showman, i coautor de la novel·la No iba a salir y me lié, ha bromejat amb el presentador Manu Górriz dient: "Jo no pensava treballar tant en la meua vida, però ací estic. Se m'ha complicat"

Qui és Tanyia Bayo?

Per als que encara no la coneixeu, Tanya Bayo ha seguit també els passos del seu pare. Ella és DJ de música urbana, "però també li done al techno" ha confessat. De menuda tocava l'arpa, el violí i el piano, però "hui dia, em dedique a ser discjòquei, soc cantant i faig alguna coseta d'actriu".

Pareix que la història es repeteix en la família, perquè Chimo afirma que recorda quan els seus pares s'enfadaven amb ell: "Quan la veig em recorda a mi, perquè jo quede amb ella, i potser quedem a la una o les dues, i clar, és que ella es gita a les huit del matí. És com jo". Tanya li ha respost que es gita a les huit perquè "és molt responsable".

Abans de participar en el concurs, els hem sotmés a un tercer grau per esbrinar què saben l’un de l’altra i viceversa. Ací el resultat de l’interrogatori!

L'especial de 'Nyas, coca!' amb Chimo i Tanya Bayo, a la carta ací

També et pot interessar

stats