Noah Higón: “Estar sorda ha sigut el menor dels meus problemes”

La jove amb set malalties rares ha explicat la seua experiència en el programa 'A córrer', on ha eixit a caminar amb Xavi Blasco

Noah Higón durant l'entrevista en el programa 'A córrer'

La jove valenciana Noah Higón, coneguda per divulgar en les xarxes com és viure amb set malalties rares, ha acceptat amb una certa sorpresa la invitació per a aparéixer en el programa A córrer. Ella sempre ha estat exempta de les classes d’educació física. No obstant això, per a escoltar el seu testimoni, Xavi Blasco ha adaptat la seua sortida habitual per a córrer amb un convidat per una caminada des de l’Hospital La Fe fins a la Marina Reial. El fet d'eixir d'aquest centre hospitalari no ha sigut casual, ja que pràcticament s'ha convertit en la segona residència d'Higón des que va complir dotze anys. Tal com ella relata, no ha tingut adolescència, perquè se l’ha passada ingressada a l’hospital i l'han operada en setze ocasions.

La jove parla també ja amb certa distància del llibre que va escriure sobre la seua experiència vital “De qué color son tus ojos”, que va començar a escriure als 16 anys. Considera que en el moment que va redactar el manuscrit era molt més ingènua que ara, que és més madura i té més ràbia per totes les malalties que ha hagut de patir.

Un dels moments més colpidors de l’entrevista és quan explica una de les seues experiències més recents, sobre com es va quedar sorda. Per a Higón, “estar sorda ha sigut el menor dels meus problemes”, ja que ella pensava que no despertaria del coma al qual la van induir tot just abans de perdre l’oïda. Tanmateix, el que segueix les seues xarxes ja sap que després que li feren una nova intervenció per a posar-li un implant coclear, la jove ha pogut tornar a sentir.

També et pot interessar

stats