Mireia Vives i la Banda Simfònica de la Unió Músical de Llíria interpreten "M’aclame a tu"

La interpretació del poema d’Estellés que Ovidi Montllor va convertir en himne ha sigut un dels moments més emotius en el lliurament dels Premis El Temps de les Arts

MIREIA VIVES
21 de juny 2021 - 15:57

À Punt ha oferit aquest diumenge l’acte de lliurament de la primera edició dels Premis El Temps de les Arts, en una emissió simultània amb TV3 i Catalunya Ràdio, IB3, RTV Andorra i Alguer Catalan TV. Aquests guardons reconeixen la creativitat i la innovació de persones, projectes i iniciatives, tant públics com privats, relacionats amb les arts visuals contemporànies, de tots els territoris de parla catalana.

Amb un format audiovisual trencador, innovador i integrador alhora, l’acte liderat pel director de cinema i guionista Lluís Danés ens ha deixat moments emocionants de fraternitat i cohesió.

Simbolisme, valors i música

El Mercat Central de València ha acollit la veu de Mireia Vives amb l’acompanyament de la Unió Musical de Llíria, dirigida per Pablo Marqués. Una combinació esplèndida i inequívoca per a materialitzar “M’aclame a tu”, l'eterna peça d’Ovidi Montllor sobre un poema de Vicent Andrés Estellés. El record i el sentiment pren forma en la veu de la cantant valenciana i ens trasllada al poema d'Estellés dedicat a la ciutat de Xàtiva i que l’immortal Ovidi Montllor va convertir en himne. Simbolisme, valors i música han fet d’aquest moment de la gala un moment únic i aborronador. 

La Banda Simfònica de la Unió Musical de Llíria, dirigida per Pablo Marqués, interpreta "M’aclame a tu", poema de Vicent Andrés Estellés musicat per Ovidi Montllor
La Banda Simfònica de la Unió Musical de Llíria, dirigida per Pablo Marqués, interpreta "M’aclame a tu", poema de Vicent Andrés Estellés musicat per Ovidi Montllor

La Llotja de Mar de Barcelona, el Castell de Bellver de Mallorca, l'església de la Beneficència de València, el Palau dels Reis de Mallorca de Perpinyà, la Casa de la Vall d’Andorra i el Claustre de Sant Francesc de l’Alguer han sigut alguns dels escenaris del lliurament dels guardons.

Amb la voluntat de superar fronteres estatals i autonòmiques, els premis s’han organitzat en sis modalitats: arquitectura, patrimoni, arts visuals, arts escèniques, música clàssica i música popular.

També et pot interessar

stats