Els millors moments de Carolina Ferre en 'Atrapa'm si pots'

El particular estil de la presentadora t'ajuda cada dia a partir de les 13:00 h a superar la costera diària de fer el dinar

Carolina Ferre t'espera abans de dinar, per que arribes a taula amb un somriure
Carolina Ferre t'espera abans de dinar, perquè arribes a taula amb un somriure / À Punt Mèdia

Quan arriba la 13:00 h, potser és hora de pensar a fer el dinar. Enfrontant-te, un dia més, al blanc dels plats i a la dieta equilibrada. Però no estàs a soles. A aquestes hores, quan sonen les tretze del teu rellotge, arriba la companyia del programa Atrapa'm si pots. De dilluns a divendres Carolina Ferre t'alegra el migdia amb el seu somriure i el dels divertits participants del concurs.

Aquest concurs diari és tan inspirador que t'ajudarà a resoldre dubtes com, per exemple, si series capaç de marcar-te el ball de Dirty Dancing, però no de qualsevol manera... amb l'estil personal de la presentadora. Un estil únic que exhibeix cada dia en el programa i del qual hem seleccionat els millors moments.

El ball de Dirty Dancing

El menú del dia

És quasi l'hora de dinar i encara no has decidit que cuinar. Faràs lasanya? Canelons? O potser una paella? Els participants d'Atrapa'm t'ajuden.

La dutxa amb Torito

Arriba l'estiu, ja ve la calor i abans de dinar vols pegar-te una dutxa. Potser t'inspire una dutxa a l'estil Carolina Ferre.

El crush amb Miguel Ángel Silvestre

T'agrada molt una persona i no saps què dir-li. Et fa vergonya fins i tot parlar-li? Ací tens un bon grapat de paraules fruit d'un enamorament descontrolat.

Els atacs de riure

Et falta sentit de l'humor i no trobes la gràcia a res del que et passa al voltant? Et falta veure Atrapa'm si pots, on els atacs de riure són una constant de la presentadora.

La presentadora de la becadeta

Si has aconseguit resoldre el dinar de hui, tal vegada tens temps d'una becadeta abans de dinar. Ja saps que, segons el poble, la becadeta té els seus noms propis. En uns és la "siesta del borrego"; en altres, "la becadeta del canonge". Ara també pots dir-li "la becadeta d'Atrapa'm si pots". Que no ho sabies? T'ho conta Carolina Ferre.

Les anècdotes dels concursants

T'agrada el codony o el codonyat? I els pastissets de moniato? I menjar-los per Nadal? Escolta el que Oscar li ha contat a Carolina Ferre. Diu que ho va escoltar a Elx, al Baix Vinalopó.

L'emoció del pot

Has acabat l'últim llibre que estaves llegint? No saps quin altre triar? O potser vols fer un regal i vols regalar un llibre en valencià... Carolina Ferre et dona algunes idees.

Els nervis del directe

Ningú s'equivoca amb més estil i més bon humor que Carolina Ferre

Amb tot açò, Carolina Ferre t'espera, cada dia, de dilluns a divendres, amb un nou horari. Tot perquè al dinar arribes amb una bona dutxa, després d'un atac de riure, o amb un nou ball per a practicar a casa amb la parella, o amb el vocabulari enriquit de noves paraules. Atrapa'm si pots cada dia et porta nous llibres, riures, balls, paraules, cançons, tradicions, cultura i molta diversió.

També et pot interessar

stats