El millor teatre valencià, en 'Bambolina sonora'

Aquestes setmanes el programa radiofònic ens ha acostat a obres de teatre amb grans veus darrere

25.07.2021 | El verí del teatre
Captura de l'enregistrament d' 'El verí del teatre'

Si els espectadors no venen al teatre, el teatre ve als espectadors. Amb aquesta filosofia es proposa el programa de radioteatre Bambolina sonora acostar grans obres com El verí del teatre, adaptacions teatrals de clàssics com el Tirant i èxits recents com Anestesiades.

L’espectador, però, no només podrà escoltar l’obra de teatre si entra al nostre web: també podrà descobrir un seguit de continguts exclusius en els quals podrà conéixer l’experiència de passar del teatre a la ràdio de la mà dels actors i autors de les obres, veure els making of o, en alguns casos, veure la gravació íntegra en vídeo.

En aquest article destaquem alguns dels millors continguts que es poden trobar en Bambolina sonora:

El verí del teatre

Traduïda a més de quinze llengües i amb infinitats de versions, és l’obra més coneguda del dramaturg Rodolf Sirera, en la qual un aristòcrata i un comediant reflexionen sobre l’ofici d’actor, les convencions del teatre i l’artifici de l’art i la vida. Josep Manel Casany i Pilar Almeria protagonitzen majestuosament aquesta peça en un acte que és ja una obra mestra de la literatura dramàtica universal.

Anestesiades

Irene, Olga i Andreu són tres germans que han sigut citats a un sopar a casa de la tia Alicia, organitzat per sa mare... La matriarca té una notícia que ha d'anunciar i que ningú no s’espera. Us uniu al sopar?

Anestesiades ens presenta una comèdia que parla de l’obsessió per la imatge i de les relacions familiars, una peça per a riure escrita pels dramaturgs Sonia Alejo i Rafa Calatayud.

Mandíbula afilada

Carles Alberola i Cristina Plazas protagonitzen la comèdia romàntica Mandíbula afilada, en la qual riurem amb l’humor i ironia de l’autor. Des de l’àtic de Joan, els protagonistes reflexionaran sobre l’amor, la vida en parella i les oportunitats que ens ofereix.

També et pot interessar

stats