Lluís Mosquera, en 'Podríem fer-ho millor': "Naím Thomas, tu vas ser el meu primer crush"

El col·laborador de Podríem fer-ho millor, guionista i escriptor li ha confessat al cantant d'Operación Triunfo en públic que de jove es va enamorar platònicament d'ell

Naím Thomas i Gisela durant la entrevista en 'Podríem fer-ho millor' / À Punt Mèdia

Els cantants Naím Thomas i Gisela, que es van donar a conéixer al primer programa d'Operación Triunfo, han estat amb l'equip de Podríem fer-ho millor  per a presentar el musical Es una lata el trabajar que, fins al 18 d'abril, protagonitzen al teatre Talia de la ciutat de València.

En un moment de l'entrevista ha sobrevingut una confessió. Ha sigut el col·laborador de Podríem fer-ho millor, Lluís Mosquera, i ha anat destinada a Naím Thomas. Mosquera ha confessat que necessitava contar-ho i que no ho havia fet mai: "Naím, tu vas ser el meu primer crush". L'escriptor i lletrista d'Universal a més a més li ha dit que per ser fan del programa d'OT i enamorar-se de Naím, va descobrir la seua homosexualitat.

Amb aquests gests han celebrat Naim i Gisela el primer crash de Lluís
Amb aquests gests han celebrat Naim i Gisela el primer crash de Lluís / À Punt Mèdia

Mosquera ha explicat que ell tan sols tenia dotze anys quan mirava el programa. "L'endemà de veure'l, quan anava a classe i els meus amics deien a mi m'agrada Chenoa, i l'altre deia a mi Gisela, i jo pensava, i qui m'agrada a mi?... perquè era molt prompte per a eixir de l'armari. De fet no sabia ni què significava".

En sentir la confessió de Lluís Mosquera, Naím i Gisela ho han celebrat amb un emotiu gest, mentre Naím li ha dit: "és molt bonic saber que una persona descobreix aquests sentiments i un munt de coses. De fet, aquests dies comentàvem Gisela i jo que hi ha moltes vivències (d'aquella època) de les quals no en som conscients. I de sobte et trobes amb gent i uns et conten on estaven quan veien Operación Triunfo, o amb qui estaven. Tot molt emotiu". No existien les xarxes socials —ha puntualitzat l'equip de Podríem fer-ho millor— i, per tant, era molt difícil obtenir el feedback del públic, el que pensava, sentia...

Lluís Mosquera i els seus companys del programa
Lluís Mosquera i els seus companys del programa / À Punt Mèdia

Lluís Mosquera ha contat com visqué el que va ser el seu amor impossible de joventut, al que va idealitzar i admirar fins a un punt que hui dia, durant l'entrevista, l'ha fet estar molt nerviós. "Jo vaig sentir aquell sentiment al màxim. No he tornat a viure res amb aquella intensitat". Fins al punt que des que el programa Podríem fer-ho millor van tancar l'entrevista amb Naím i Gisela, "estic vivint-ho com ho vaig viure (als dotze anys)". D'aquella època i aquells records Mosquera ha dit que "aquella intensitat es va quedar per sempre, i jo em vaig dir, a partir d'ara ho viuré tot com he viscut OT".

Naím em va fer maricó i Gisela que em quedara per sempre Lluís Mosquera - Poeta, escriptor i lletrista de la discogràfica Universal
Naim mira amb atenció el llibre d'OT1 que ha portat Lluís
Naim mira amb atenció el llibre d'OT1 que ha portat Lluís / À Punt Mèdia

La veu de Frozen

Durant el programa Podríem fer-ho millor s'ha sentit la sintonia de Frozen 2, que Gisela amb la seua veu va portar fins a la gala dels Oscars del 2020, en un acte coral on van participar totes les cantants que, als diferents països, posaven la veu a la protagonista, Elsas. "Amb Frozen vaig poder estar als Oscars. Va ser l'experiència de la meua vida".

I en sentir la veu de Gisela cantant Frozen 2, Lluís de nou no ha pogut contenir-se: "Naím em va fer maricó i Gisela que em quedara per sempre". Encara ha dit més: "perquè, a més a més, Disney és la meua altra passió". Gisela li ha recordat que la seua col·laboració amb Disney perdura des que ella estava a OT, és a dir 21 anys.

Imatge d'arxiu del musical protagonitzat per Naím Thomas i Gisela
Imatge d'arxiu del musical protagonitzat per Naím Thomas i Gisela / María José Soler

El musical És una lata el trabajar

Pel que fa al musical que protagonitzen al Talia, Gisela ha explicat que s'ambienta en una època actual. "Naím i jo som dos germans, Andrea i Òscar. La família té una fàbrica de corbates i en morir el patriarca, mentre que la germana vol seguir amb el negoci familiar, Òscar vol posar punt final a l'empresa, a més de tindre alguns problemes amb el joc. Gisela no sap com reflotar el negoci, "i en això apareix Luis Aguilé, que em donarà la solució". Es tracta d'un musical "molt divertit on la gent pense que riurà molt", ha contat la cantant.

El musical És una lata el trabajar compta per a la direcció i dramatúrgia amb Jaime Pujol i Diego Braguinsky. El director musical és Víctor Lucas i la direcció de moviment corre a càrrec de María José Soler.

Pots veure l'entrevista completa a la carta ací.

També et pot interessar

stats