Korah, Samantha Hudson, Esperansa Grasia o Timbo Samb: coneixes els convidats que han passat pel Twitch de Plis Play?

En paral·lel al programa habitual, Eugenio Viñas ha entrevistat influencers, discjòqueis o traductors de sèries de televisió

TWITCH PLIS PLAY | Samantha Hudson
03 de juliol 2021 - 13:10

Són moltes les entrevistes que ha fet en aquests mesos Eugenio Viñas des de la comoditat de l’escriptori de sa casa. Les heu vistes totes? Per si us heu despistat, us fem un recull de totes les persones que han passat fins ara per Plis Play.

1.      Daniela Sirena

La periodista i tiktoker valenciana Daniela Requena, més coneguda en xarxes socials com Daniela Sirena, ha assolit la viralitat parlant amb naturalitat de la seua experiència pròpia com a xica transsexual en el Diario de una transgender girl, tot sense deixar de tractar temes tan específics com el sexe o les operacions de canvi de sexe.

2.      Elizabeth Duval

L'autora d'Alcalá de Henares Elisabeth Duval comparteix el contingut del seu últim llibre Después de lo trans. I aprofundim en la polèmica al voltant de la llei trans, els reptes de la generació Z i els seus pròxims projectes.

3.      Edu Imbernon

És un dels productors musicals i discjòquei valencià més internacional, nom de primera línia de tots els grans festivals. Amb Edu Imbernon parlem de música i de les dificultats per a fer el seu treball durant la pandèmia, moment en què no ha parat ni de crear, ni de cuinar.

4.      Korah

Carles Caparrós, més conegut com Korah, és un dels youtubers amb més èxit amb vora dos milions de subscriptors. Amb ell parlem de YouTube sense complexos i de la responsabilitat de parlar a un públic molt jove. També de psicologia i dels seus projectes més personals.

5.      Iris Lezcano

L'actriu d'Aldaia Iris Lezcano dona vida a un dels personatges més estimats de L'Alqueria Blanca, Anitín, ara ja anomenada Ana. Ens conta com ha sigut la seua carrera, que ha passat per Londres o Eivissa, i alguna anècdota amb paparazzis de quan actuava en Sin tetas no hay paraíso.

6.      Betto García

Barreter i dissenyador, Betto García s'ha fet un lloc en el panorama de la moda internacional gràcies a les seues creacions, amb molta presència valenciana. Reflexions sobre el negoci de l'alta costura i sobre la seua vida, que dona per a una novel·la.

7.      Roy Galán

L'escriptor i articulista gallec Roy Galán s'ha convertit en un referent d'un altre tipus de masculinitat, l'aliada del feminisme. Parlem de la seua obra Fuerte, de feminisme i de les xarxes socials, on és una de les veus més potents de la seua generació.

8.      Samantha Hudson

L'artista mallorquina Samantha Hudson passa per Plis play per a parlar del seu èxit musical, del seu xou performatiu als teatres i de la seua faceta de cuinera televisiva amb molt bon humor. De fet, hi ha una sorpresa al final de l'entrevista per a Arturo Valls.

9.      María Herreros

La valenciana María Herreros és una de les il·lustradores del moment gràcies al seu estil inconfusible. Acaba de publicar el llibre Georgia O'Keeffe sobre la pintora estatunidenca. Parlem d'això i d'art, bellesa normativa i llibres amb un punt de vista molt personal.

10.  Javier Pérez Alarcón

Javier Pérez Alarcón, més conegut com Boinez pel seu barret clàssic, tradueix algunes de les sèries més importants de l'actualitat com El cuento de la criada, o The Mandalorian. Premiat pel seu treball, ens il·lustra sobre el món de la traducció en el món audiovisual.

11.  Toni Mejías

El cantant de Los Chikos del Maíz i Riot Propaganda, Toni Mejías, parla obertament de l'anorèxia masculina en el seu llibre Hambre. D'aquesta malaltia i les seues seqüeles, de la música i de la fama parlem amb el raper.

12.  Ley DJ

Ley és el nom artístic d'una de les discjòqueis valencianes més internacionals, ara resident a Toronto; ens atén per a parlar de la indústria i dels seus projectes musicals. A banda de preparar un nou disc, ens contarà com és House of Ley, un concepte de festival musical on ella fa de tot perquè et trobes com a casa.

13.  Debat Miss Tagless, Llet i Vi i Júlia Escrivà

Els creadors de continguts en valencià Miss Tagless (Sílvia), Júlia Escrivà i Llet i vi (Aitor) debaten sobre la creació de continguts en valencià en les xarxes socials. La dificultat per a monetitzar el contingut, la falta de referents i els seus projectes personals són algunes de les qüestions que es tracten en el debat.

14.  Inés Hernand

La còmica i influencer Inés Hernand, a banda d’escriure, presentar i actuar, s’ha convertit en una de les veus més interessants de la seua generació. Ens conta la seua difícil trajectòria i com porta els estudis de valencià.

15.  Thimbo Samb

L’actor d’origen senegalés Thimbo Samb va arribar en pastera a Espanya quan era menor d’edat. A poc a poc ha anat trencant murs fins a fer-se un nom important en les pantalles espanyoles, i un influencer en la reivindicació dels drets dels immigrants africans.

16.  Aina Monferrer Palmer

És professora de llengua, youtuber i cantautora de pop electrònic. De mica en mica és el seu portafolis del treball i recerca, on s'inclouen materials de preparació dels nivells C1 i C2 de valencià, així com articles d’investigació i assajos. Part d’aquest projecte són els vídeos didàctics que penja en el seu canal personal de YouTube, dirigits exclusivament a les proves de qualificació de valencià. 

17.  Esperansa Grasia

Esperansa Grasia és en realitat Gema Palacio, una jove de Benaguasil que acumula més d’un milió de seguidors en una de les xarxes més populars entre els joves. Tòpics dels EUA enfront de la nostra pròpia idiosincràsia. Aquesta és la recepta de l’èxit de la valenciana que triomfa en TikTok amb les seues paròdies.

18.  Anaïs Doménech

L’actriu i model alcoiana Anaïs Doménech ha conquerit els Javis fins al punt de participar en la tercera temporada de Paquita Salas. Coneixem millor una de les actrius valencianes amb més futur, i tots els projectes que té entre mans.

19.  Simmer Valenciana

'Simmer valenciana’ és el pseudònim d’esta streamer que des del Baix Maestrat s’ha fet un lloc rellevant en Twitch. Una de les streamers de videojocs en valencià amb més repercussió, en un món on encara ha de partir el masclisme i la competitivitat mal entesa.

També et pot interessar

stats