José Luis Oltra, el divulgador científic amb 389.000 seguidors en TikTok

El científic visita el programa de ràdio Pròxima Parada per a presentar el seu nou llibre No somos el centro del universo

José Luis Oltra presenta el seu llibre
José Luis Oltra presenta el seu llibre
15 de juliol 2022 - 17:44

José Luis Oltra és divulgador científic i col·laborador a la revista Muy interesante, on tracta temes d’astronomia: des de les galàxies i estreles més grans fins a les partícules subatòmiques que les componen.

Gràcies a la seua capacitat de comunicació i divulgació científica, José Luis (@cuarentaydosyt) ha aconseguit un total de 389.000 seguidors en TikTok i 118.000 seguidors en Instagram, on resol un fum de dubtes científics a la seua audiència.

Amb relació de les últimes imatges del telescopi James Webb, podem veure que l’ésser humà en veritat és molt insignificant a l’univers. Aquesta idea és la que defén José Luis en el seu últim llibre que ha presentat en Pròxima Parada i que es titula No somos el centro del universo.

Amb un llenguatge col·loquial, planer i apte per a tot el públic, l'escriptor conta una història intel·lectual del viatge de la humanitat des de fa 2.000 anys fins a l’actualitat, on, gràcies a les noves tecnologies, podem veure que no som precisament res important a l’univers.

Àudio
Entrevista a José Luis Oltra

També et pot interessar

stats