Les falleres majors de València, després de la ressaca emocional de les Falles 2023

Laura Mengó i Paula Nieto han visitat Bona vesprada per a fer balanç de les festes

Les falleres majors de València han visitat 'Bona vesprada' / À Punt

Les falleres majors de València han visitat Bona vesprada, ja vestides de carrer, però amb la mateixa elegància que hem pogut veure durant aquestes festes.

Què és el primer que van fer el dia 20 de març al matí?

Prou recuperades de la ressaca fallera, ens han contat què és el primer que feren el dia 20 de març al matí. Laura Mengó, la fallera major de València, ha confessat al programa, somrient, que es va alçar a les dues del migdia: "El primer que vaig fer va ser menjar, estar amb la meua família, i pensar en tot el que hem viscut"

Paula Nieto, la fallera major infantil, ens ha contat que va viure una ressaca emocional l'endemà de la Cremà: "Vaig recordar el que vaig viure el dia d'abans, i vaig parlar amb ma mare de la setmana fallera. Per a mi ha sigut la millor setmana de la meua vida, una setmana inoblidable. M'ho he passat genial"

Els moments més emotius de les falleres majors de València

Laura Mengó, ha explicat que ha fet un lloc molt important en el seu cor a totes les persones que l'han acompanyada durant aquest mes d'esdeveniments fallers: "Guarde amb molta estima a totes les persones, la meua cort d'honor, la meua família. La meua cort d'honor per a mi ha sigut molt important"

Va viure emocions contradictòries durant la Cremà de la falla de l'Ajuntament de València, "Cardioversió Valenciana": "Estava molt orgullosa i feliç de tot el que havíem viscut, i també amb pena perquè finalitzara aquesta setmana de Falles. Però encara queda molt a viure", ha contat Laura.

Per a Paula, la Cremà va ser molt emocionant també: "Hem viscut juntes una setmana sencera, i ho hem passat tan bé que ens feia moltíssima pena acabar". A pesar de la tristor, es van comboiar i animar després: "Vam pegar voltes a la falla com una tribu, quan quasi no quedava foc", ha dit divertida.

L'equip de Bona vesprada sorprén Laura i Paula

Lola, tia de Paula, ha volgut enviar un vídeo sorpresa a la seua estimada neboda. També la iaia de Laura, Soco, li ha enviat un missatge emotiu i tendre.

Tant Laura com Paula tenen molt clar que repetirien l'experiència, sense dubtar-ho ni un moment. Quan els han preguntat com la resumirien en un titular, Paula ha afirmat que, per a ella ha sigut "un any ple de moments increïbles". Per a Laura, "les Falles de la meua vida".

També et pot interessar

stats