Dia Internacional de les Famílies, de totes les famílies

Dia Internacional de les Famílies
Dia Internacional de les Famílies
15 de maig 2021 - 19:14

El Dia Internacional de les Famílies, establit per les Nacions Unides, se celebra cada 15 de maig i ofereix una oportunitat per a conscienciar la societat de l'estat en què es troben les famílies, els seus desafiaments i problemes, així com per a promoure'n accions de defensa.

Què s'entén per família?

La família és un grup de persones que estan unides per vincles consanguinis i afectius i que, en general, viuen juntes. En l'actualitat, aquest concepte ha experimentat algunes transformacions socials, d'acord amb les característiques particulars de cada grup familiar.

Precisament, el programa Famílies mostra de manera intimista i entretinguda els diferents models familiars de la societat contemporània. I es pot trobar 'A la carta' en el web d'À Punt Mèdia (Famílies)

Noemí i Maite són el millor exemple que les parelles poden trencar-se, però la família està per damunt de totes les coses. 

Carmina volia ser mare i no es va esperar a tindre la parella ideal. 

Antón és el cor d’una família gitana moderna que no renuncia a les seues tradicions. Amb ell coneixerem la seua faceta com a professor de cant i com es va enamorar de Pilar Castillo, una balladora, amb qui va formar aquesta família apassionada del flamenc.

I d'altra banda, atenció a la família nombrosa que han format Rosa i Juan amb els seus més de 20 fills i filles de quatre potes. Ací els animals són la família i l’amor que es respira en aquesta casa no pot ser més bonic.

També et pot interessar

stats