Deva Mira, la jove pianista d'Otos que ha guanyat diversos certàmens internacionals de música

Amb tan sols catorze anys somia participar en el certamen internacional de piano de Chopin

Deva Mira, la jove pianista d'Otos

Deva Mira Sperandia és una jove promesa pianista d'Otos que amb tan sols catorze anys ha guanyat un bon grapat de concursos i certàmens internacionals de música.

En el seu pas per 'Bona vesprada', Deva ha contat que fa poc de temps que va descobrir el seu do com a pianista, però des dels sis anys practicava i els seus veïns i veïnes d'Otos ja apostaven per ella feia temps.

Encara que continua tenint nervis en les seues actuacions, la jove afirma que això ho anirà millorant amb l'experiència.

Deva ha explicat que sent moltíssima passió quan toca el piano, i que aquesta devoció també li naix de tradició familiar, ja que sa mare és cantant de jazz i son pare, percussionista. "La meua germana tocava el piano de xicoteta i a mi m'agradava seure al seu costat", ha afirmat aquesta veïna d'Otos.

M'encantaria participar en el que es considera el concurs més important del món de piano a Varsòvia, el certamen internacional de Chopin

Assaja de sis a set hores al dia i els seus objectius són molt clars: ''M'encantaria participar en el que es considera el concurs més important del món de piano a Varsòvia, el certamen internacional de Chopin''. El que ja ha aconseguit sens dubte és deixar impressionada l'audiència d'À Punt amb la seua interpretació al piano en el plató de 'Bona vesprada'.

També et pot interessar

stats