Córrer amb un càncer de pulmó metastàtic: la història de superació de la periodista Inma Castell

Xavi Blasco l'ha entrevistada en A córrer, on l'exredactora del diari Mediterráneo i col·laboradora d'À Punt ha confessat que eixir a córrer la va ajudar molt

Entrevistem la periodista Inma Castell / 'A córrer'

"Jo tenia un objectiu doble: no tocar fons i, per altra banda, saber com portar la malaltia amb un xiquet que acabava de fer tres anys". Inma Castell és mare, periodista i lluitadora, però quan els metges li van dir que patia un càncer de pulmó metastàtic, el seu món va trontollar. Tot va començar com un suposat "constipat mal curat" i ha esdevingut l'experiència més crucial a la seua vida. Ara ens conta la seua història, dura però necessària, en A córrer. Xavi Blasco l'ha entrevistada a la vora de la mar a Vinaròs, on ella ix a córrer habitualment i on ha eixit a córrer durant la malaltia, perquè l'esport l'ajudava a estar millor físicament i psicològicament.

Un peça clau en la seua lluita

Inma es considera una afortunada per haver pogut centrar-se en ella, "només en recuperar-me", ja que sempre ha disposat de l'ajuda dels seus familiars, amics i companys de treball, als quals també considera "malalts", perquè formen part de tot el procés del càncer: "encara pitjor, perquè no saben realment com estàs".

També ha fet partícip de tot aquest procés des del principi al seu fill Guillem, amb la incertesa de no saber si podria veure'l complir tres anys: "jo només volia arribar a veure'l entrar al col·le de majors". Inma ha confessat en A córrer que el seu major temor era que el seu fill cresquera sense mare. 

També et pot interessar

stats