Cinc 'tiktokers' valencians que voldries d'amics

Vicent Marco navega per la xarxa social més jove per a descobrir-nos els usuaris més interessants

Tktokers
Tktokers
15 de maig 2021 - 18:33

Des de l'inici de Plis-play els tiktokers han sigut uns visitants freqüents en el programa i ens han fet algunes masterclass ben interessants, com ara Cabrafotuda, que ens va ensenyar a ser una autèntica mare valenciana:

També en la primera entrevista que va realitzar Eugenio Viñas via Twitch vam poder conéixer a fons Daniela Sierra, protagonista del compte de TikTok Diari d'una xica trans.

No obstant això, aquesta setmana Vicent Marco ha volgut rebuscar una mica més en la xarxa de vídeos curts per a destacar els creatius valencians amb les propostes més diverses.

D'acord amb el seu rànquing, en el número 5 situa @juescriva, que explica amb tota naturalitat les situacions més quotidianes.

@juescriva

si vas a la meua classe saps de què estic parlant. Açò va ser una conversa real. "de pueblooooo" ##català ##valencià ##poble ##peratu

♬ original sound - Júlia

A continuació, Marco ens presenta @alexandrepayax, un jove petrerí que triomfa en la xarxa amb les seues coreografies.

@alexandrepayax

Esto se llama círculo de Rolls, lo intentáis? 😍😊♥️ ##howtodance ##dancetutorial ##tutorial ##dance

♬ original sound - Mj.无名氏

En tercer lloc, no podria faltar un compte humorístic com és el de @poulainne.

Una altra tipologia de contingut que podem trobar en TikTok és de maquillatge, i @nuria.adraos.makeup deixa els seus seguidors bocabadats amb la caracterització que fa de personatges ben coneguts.

@nuria.adraos.makeup

Mañana a las 15:00 vídeo en YouTube contando todo lo que he estado tramando ♥️

♬ sonido original - Nuria.adraos.makeup

Per a tancar la llista, Marco destaca una proposta molt original: tot comença un 13 de febrer del 2027, en què el protagonista del canal @unicosobreviviente desperta en un hospital i descobreix que està sol a València. Els seus seguidors estan intrigats amb els seus paisatges solitaris de la ciutat. Arribarà un dia en què descobrirem què ha passat?

@unicosobreviviente

Acabo de despertar en un hospital y no sé qué ha podido pasar. Hoy es 13 de febrero de 2027 y estoy solo en la ciudad.

♬ Creepy, scary, horror, synth, tension - Sound Production Gin

Si vols veure més continguts de cultura digital en valencià, mira Plis-play en a la carta en el nostre web o en el canal de YouTube del programa.

També et pot interessar

stats