De Borriol a Cambridge, #JoVeigBV comboia l’audiència de 'Bona vesprada' en xarxes

Una allau d’imatges han omplit les xarxes del programa en menys de 48 hores

BONA VESPRADA
El magazín diari ha fidelitzat els seguidors i es consolida en la franja horària de la vesprada amb dades rècord de quota de pantalla i xifres d’àudiencia que se superen dia rere dia. / À Punt NTC
29 d'octubre 2021 - 14:20

La complicitat entre Bona vesprada i l’audiència ha traspassat la pantalla i ha mobilitzat els seguidors en xarxes. El presentador del programa d'À Punt, Màxim Huerta, va llançar una crida a l’audiència fa menys de 48 hores per a compartir una foto del magazín durant l'emissió en els xarxes socials, amb l’etiqueta #JoVeigBV. La resposta ha sigut contundent: una allau d’imatges han omplit les xarxes del programa que encara estan fent fum.

En menys de 48 hores el hastag #joveigBV s'ha fet viral
En menys de 48 hores el hastag #joveigBV s'ha fet viral

L'èxit del programa, també a les xarxes

El magazín diari ha fidelitzat els seguidors i es consolida en la franja horària de la vesprada amb dades rècord de quota de pantalla i xifres d’audiència que se superen dia rere dia. L’espai presentat per Màxim Huerta aconsegueix fer-se un lloc en les llars de tota la Comunitat Valenciana i conquista la confiança dels seguidors que no han dubtat a respondre amb afecte al #MaximComboi. Fins i tot els valencians que viuen a l'estranger s'han sumat a la proposta, com aquesta seguidora que connecta amb el programa des de Cambridge.

Poble a poble, vesprada rere vesprada, hem conegut la idiosincràsia de moltes localitats del nostre territori que generosament ens han donat a conéixer el folklore del poble. Tradicions, costums, llegendes, rondalles, refranys, danses, cançons, dolços i altres manifestacions de la cultura popular han inundat cada vesprada del plató del programa. Sempre amb enginy i una bona dosi d’humor l’equip de Bona vesprada ha aconseguit traspassar el seu èxit també a les xarxes socials. Plataformes habituals per a Màxim Huerta en què es fomenta la interacció amb els usuaris i on no escatima elogis per a l'espai que dirigeix:

M'agrada el meu programa Màxim Huerta - Periodista, escriptor i presentador de 'Bona vesprada'

També et pot interessar

stats