Bob Pop, sobre la sèrie 'Maricón perdido': "Tenim dret que totes les nostres veus s'escolten de manera diversa"

El crític de televisió i escriptor parla de la seua primera ficció televisiva en el magazín El dia À Punt

Escolta l'entrevista completa amb Bob Pop en 'El dia À Punt'
17 de juny 2021 - 14:49

Bob Pop, crític de televisió, columnista i escriptor, s'ha convertit en un dels protagonistes del mes de l'Orgull gràcies a la imminent estrena de la sèrie autobiogràfica Maricón perdido. La primera ficció televisiva del col·laborador de Late Motiv és una revisió de la seua vida en la qual es narren moments molt durs d'agressió sexual, malaltia o assetjament carregats de realitat, però sense caure en el victimisme.

En una entrevista en el magazín de ràdio El dia À Punt, Bob Pop ha confessat sentir-se molt feliç per l'allau d'afecte, amor i respecte que està rebent aquests dies. Els tres primers episodis de la sèrie, que es van estrenar en el Festival de Màlaga fa unes setmanes, han generat molts bons comentaris entre el públic i crítica. Hi ha noms molt coneguts en aquest projecte, que compta amb Berto Romero en la producció executiva i intèrprets de la talla d'Alba Flores, Candela Peña, Carlos Bardem i Miguel Rellán en el repartiment.

Respecte a la importància de tindre històries que donen veu al col·lectiu LGTBI, l'escriptor ha explicat que queda molt de treball per fer: "Igual que la cultura cishetero s'ha mostrat de manera molt diversa, també tenim dret que totes les nostres veus s'escolten de manera diversa i que tot això cale". Segons Bop Pop, ningú hauria de creure que ja hem arribat al lloc on desitjàvem, "perquè encara ens queda molt de camí per recórrer".

El 18 de juny s'estrenen en el canal TNT els 3 primers episodis de la sèrie i el pròxim dia 25 es podran veure els tres que completen la temporada.

També et pot interessar

stats