Els beneficis de fer ioga i xiatsu dins d'una cova de sal

Les micropartícules de sal poden ser beneficioses per a tractar algunes malalties respiratòries i dermatològiques, i per a problemes d'estrés o ansietat

Els beneficis de l'haloteràpia, en 'Bona vesprada'

L'haloteràpia és una teràpia natural complementària que consisteix a reproduir el clima que hi ha a l'interior de les mines de sal. Es generen unes micropartícules de sal que poden ser beneficioses per a tractar algunes malalties respiratòries i dermatològiques, i per a problemes d'estrés o ansietat. Aquests beneficis es multipliquen si fem ioga o xiatsu en aquest ambient.

Quins beneficis té fer ioga envoltats de sal?

"Quan respirem les micropartícules de sal, els pulmons es dilaten, s'obrin i s'expandeixen. Això ens dona una major capacitat pulmonar, i conseqüentment una major energització", ha explicat Sabina, professora de ioga d'un centre d'haloteràpia que ha visitat David Navarro en Bona vesprada. A banda dels beneficis de la pràctica del ioga a l'interior de la cova de sal, l'ambientació amb llums i la música relaxant, també ajuden a assolir "aquesta consciència de calma, quietud, serenitat i benestar".

Què és l'haloxiatsu?

En aquest mateix centre també es fan sessions d'haloxiatsu, que és "la combinació de l'haloteràpia amb el xiatsu, una tècnica de massatge d'origen japonés" per a equilibrar l'energia, explica Rosario, terapeuta de xiatsu, mentre fa un massatge a una pacient amb les faccions de la cara molt relaxades.

També et pot interessar

stats