Aprén a ballar amb el "Clic-Tok" dels Bíters

Els Bíters estrenen secció en el seu Univers Expandit: "Clik-Tok" ensenya els més menuts de la casa com passar-s'ho d'allò més bé ballant

portada biters
Els Bíters han estrenat una nova secció: “Clic-Tok”, en la qual la bíter Clic ensenya passos divertits de ball als xiquets i xiquetes
30 d'abril 2021 - 12:48

Els Bíters ja són ben coneguts per les xiquetes i xiquets valencians, però hi ha qui encara no coneix el seu Univers Expandit. A la tauleta de Pau viuen aventures molt diverses i ara, a banda dels capítols de la sèrie i les seues cançons, pots gaudir d'altres seccions. Cuina, ball, experiments i molt més en l'Univers Expandit dels Bíters. 

Diversió i ball amb el "Clic-Tok" dels Bíters

Amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, Els Bíters han estrenat una nova secció: “Clic-Tok”, en la qual la bíter Clic ensenya passos divertits de ball als xiquets i xiquetes. En cada “Clic-Tok”, Clic comptarà amb la col·laboració d'un altre bíter. En el primer “Clic-Tok”, ja disponible en el web d'À Punt, la bíter Clic està acompanyada de Net, i presenta un pas que es diu “El pal de fregar”. Una coreografia que es podrà repassar el dissabte 1 de maig en el programa La Colla de la televisió d’À Punt a partir de les 10 de matí.

Altres passos que coneixerem en els pròxims capítols seran el “Sambori”, el “Col·loca tot” o el que es diu “Xafar panderoles”. 

Altres seccions de l'Univers Expandit

En l'Univers Expandit dels Bíters també trobem: 

- “El ràmquin”, on podem descobrir amb el bíter Ram quins són els dinosaures més perillosos, els roïns més roïns de la ficció o les cinc muntanyes ruses més espectaculars del món.

El 'ràmquing' és una forma divertida i il·lustrativa d'aprendre
El 'ràmquing' és una forma divertida i il·lustrativa d'aprendre

- "Cuina en un clic", on Clic ensenya a cuiner els més menuts de la casa. Pizzes, smoothies, ensalades... sempre amb un toc de diversió.

- Al "Datalab", la bíter Data ens ensenyarà a fer experiments molt interessants: com crear missatges secrets amb suc de llima, com fer un volcà casolà o com fer ballar els colors.

El 'Datalab' és un dels laboratoris més divertits de tot l'univers expandit
El 'Datalab' és un dels laboratoris més divertits de tot l'univers expandit

- I altres seccions per a aprendre jugant i estimular la imaginació i la creativitat dels menuts i menudes són “El Quadernet” i la “Datapèdia”.

També et pot interessar

stats