Directes
Ara en la televisió
NTC COMARQUES
Ara en la ràdio
LA VESPRADA D'À PUNT (reemissió)

Recorrem el procés de producció de peix a una piscifactoria

8 min.DivulgacióMedi ambientTelevisió
tp

Menjar orada, llobarro i corbina o reig és fàcil. Els trobem en qualsevol pescateria i supermercat i a uns preus assequibles. I tot això és perquè hi ha piscifactories que produeixen el que el mercat necessita. L'equip de La via verda s'ha endinsat en el món de les piscifactories, per a conéixer tot el procés de producció d'una empresa que té diverses plantes a les nostres aigües: Avramar. José Bronchal i Joan Miquel s'han capbussat en l'univers de les piscifactories i ens mostren com tot el treball de la mar comença en terra ferma. Farem un viatge des de Borriana al Campello.

Programes

Més
Veure totes les activitats

Clips

Més
Veure totes les activitats

Comarquem

Més
Veure totes les activitats

Continguts

Veure totes les activitats