Naix la marca Gamba Blanca de Calp
L'Ajuntament de Calp (Marina Alta) està d'enhorabona. Ha nascut la marca Gamba Blanca de Calp. L'Ajuntament en acabar el període d'al·legacions, com que no s'ha presentat cap, té previst registrar el distintiu oficialment en unes setmanes, a l'Oficina Espanyola de Marques i Patents. La gamba blanca de Calp és un producte pesquer característic del litoral de Calp, que des de fa deu anys entra en grans quantitats a la llotja. Un crustaci considerat fonamental per a la conservació del sector pesquer al municipi. L'equip de 'La via verda' ha entrevistat Paco Català, patró major de la Confederació de Pescadors de Calp, i amb Mariola Mulet, regidora de l'àrea de la Mar i la Terra. Paco Català ha explicat quines son les diferències amb les gambes d'altres llocs: "És molt saborosa, més salada". Un reportatge de Cristina Lavara amb imatges d'Ismael Varó.