Sanitat retira l'alerta per la presència de proteïnes de llet en coques d'oli d'oliva
Després de noves investigacions i anàlisis del lot de la marca Inés Rosales, s'ha determinat que no hi ha raons que justifiquen el manteniment de l'alerta
L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (Aesan), que pertany al Ministeri de Sanitat, ha comunicat la retirada de l'alerta per presència de proteïnes de la llet en coques d'oli d'oliva verge extra procedents d'Espanya.
Després de la realització de noves investigacions i anàlisis en el lot objecte de l'alerta, amb resultat conforme per a la detecció de proteïnes de la llet, les autoritats sanitàries han determinat que no hi ha raons que justifiquen el manteniment de l'alerta.
L'Aesan va publicar el passat 30 d'abril una alerta per presència de proteïnes de la llet en coques d'oli d'oliva verge extra procedents d'Espanya de la marca Inés Rosales amb el lot L-24103103 i data de caducitat 01/12/2024.
Sobre la base de les investigacions dutes a terme i la realització de noves anàlisis, les autoritats sanitàries han determinat que no hi ha raons per a justificar que el producte puga suposar un risc per a la salut de la població.
Per això, s'ha procedit a retirar l'alerta i a comunicar-ho a través del Sistema Coordinat d'Intercanvi Ràpid d'Informació (SCIRI).
Més llegit
-
MAPA | Arriba el fred: consulta les mínimes i la cota de neu municipi a municipi
-
Antonio Sánchez, el nou meteoròleg d’À Punt, guanyador de dos Emmys i divulgador en valencià
-
Cárnicas Serrano retira set lots carnis de forma preventiva després de detectar listèria en un producte
-
Les obres del centre comercial Infinity al barri de Turianova començaran al gener i duraran dos anys
-
Una avaria en la línia C1 de Rodalia causa endarreriments i detencions entre Sueca i Sollana
-
Descobrixen una nova galeria a les Coves de Sant Josep