Els sabors valencians més tradicionals, a la taula de Nadal
Bollint des de primera hora, el putxero valencià espera la resta de la família
Un total de 25 persones seran a casa de Vicenta Pons, que va rebre la tradició familiar de l'àvia i de la mare. Ara ella cada 25 de desembre espera els fills i nets al costat del foc: “Jo ja tenia al foc el preparat de la carn i, si dinem a les 2, a la 1 es fiquen la verdura i les pilotes”, conta a sa casa. Amb totes les variants comarcals i personals, les famílies valencianes esperen tot l’any perquè arribe aquest moment.
Pilotes, carabassa, moniato… Sabors estrela del Nadal de tot el territori valencià. A la Plana, les germanes Lolita i Maruja no s'imaginen una paella nadalenca sense pilotes. Ni al Ports ni al Maestrat pot faltar la sopa morellana, ni peix de la llotja a casa Sisco, a Benicarló.
Una taula especial per ajuntar tota la família amb gustos tradicionals valencians.
Més llegit
-
Borja Sémper anuncia que té càncer i tindrà menys presència pública
-
Mor ofegat un xiquet de 2 anys en una piscina privada a Aspe
-
Un detingut per atacar un kebab eleva a 9 els arrestats pels aldarulls a Torre Pacheco
-
Com es fa... 'Fora de cobertura'
-
Quaranta cuiners de paelles valencians intentaran colar el seu plat en el certamen de Sueca
-
Un corredor de Puçol ferit per una cornada i un de Moixent amb traumatisme en el sèptim 'encierro' dels Sanfermines