Quique Dacosta: “Aspirem a aconseguir tres estreles Michelín també a Madrid”
El xef és el director gastronòmic dels cinc espais que formen el Restaurant Mandarín Oriental de l'Hotel Ritz
El xef Quique Dacosta dirigirà gastronòmicament els cinc espais diferents que acull el restaurant Mandarín Oriental, ubicat al renovat Hotel Ritz de Madrid. Dacosta ha explicat les propostes i els conceptes d’aquesta nova aventura. Ha detallat que el projecte va arrancar fa cinc anys. “Amb mi venen gustos, formes de cuinar, l'ADN i el sentiment”, ha assenyalat el xef valencià. “És una oportunitat fantàstica per fer com una ambaixada de la Comunitat Valenciana a Madrid”, ha explicat. El xef, que va aconseguir tres estreles Michelín al seu restaurant Quique Dacosta Restaurante a Dénia i dos per a El Poblet de la ciutat de Valencia, ha assegurat que "en aquest restaurant aspirem a aconseguir tres estreles Michelín també".
El xef ha explicat alguns detalls d’aquest projecte que té com a cap de cuina l’antic xef del mític restaurant Zalacaín de Madrid, el primer tres estreles espanyol, que va tancar al final de l’any passat. Dacosta també ha parlat de la tria i utilització dels ingredients que té ben present el temps actual. “És un projecte extraordinari i un repte al mateix temps, un projecte il·lusionador que dona de menjar a 400 persones i que és un pulmó d’oxigen per al turisme i també per a la ciutat”, ha resumit.
Més llegit
-
Emergències activa un avís especial per pluges intenses i tempestes a la província de València
-
La secretària de Mazón entrega els informes en què l'expresident es va basar per a dir que la dana se n'anava a Conca
-
El PSOE investiga dos denúncies per assetjament sexual i laboral contra el número dos a la província de València
-
Reobrin la circulació a l’AP-7 a Castelló de la Plana, però continuen les retencions
-
Episodi de pluges a la vista
-
Investiguen una dona de València que tenia més de trenta figures d’ivori il·legals a sa casa