Paella Sense Fronteres: aprendre cuina valenciana per a trobar treball
La Fundació Novaterra i el xef Rafa Margós col·laboren en aquest projecte d’integració social
El projecte Paella Sense Fronteres utilitza el plat més característic de la gastronomia valenciana com a eina per a la inserció social de persones migrants.
Es tracta d’una activitat on participa la Fundació Novaterra i el reconegut arrosser de Xiva (Foia de Bunyol) Rafa Margós, que mostra el secret de la paella per a la formació dels huit assistents, en una recepta perfecta d'integració i solidaritat.
Molts d’ells ja tenen experiència en el sector de la gastronomia, i la idea és que aprenguen cuina valenciana i que això els puga ajudar a trobar un futur laboral, explica Jorge Barber, de la Fundació Novaterra.
L’alumnat ha escoltat atentament les explicacions del mestre arrosser sense perdre'n detall i ha posat en la paella tot el seu interés, aprofitant la lliçó al màxim.
Més llegit
-
Una exposició a Valenciaport convida a descobrir la història dels joguets
-
Cúmul d'incendis l'endemà de Nadal: tres declarats en vivendes a l'Horta Sud i Albaida en les últimes hores
-
Moltes persones migrants afectades per la dana encara no han pogut regularitzar la seua situació
-
Sorprenen a San Isidro un home amb sis quilos de marihuana quan anaven a detindre'l per una agressió
-
Agricultura controla un focus de malaltia de Newcastle en una granja avícola de València
-
L'oposició demana a Feijóo que entregue a la jutgessa de la dana la conversa sencera amb Mazón i que comparega al Congrés