Paella Sense Fronteres: aprendre cuina valenciana per a trobar treball
La Fundació Novaterra i el xef Rafa Margós col·laboren en aquest projecte d’integració social
El projecte Paella Sense Fronteres utilitza el plat més característic de la gastronomia valenciana com a eina per a la inserció social de persones migrants.
Es tracta d’una activitat on participa la Fundació Novaterra i el reconegut arrosser de Xiva (Foia de Bunyol) Rafa Margós, que mostra el secret de la paella per a la formació dels huit assistents, en una recepta perfecta d'integració i solidaritat.
Molts d’ells ja tenen experiència en el sector de la gastronomia, i la idea és que aprenguen cuina valenciana i que això els puga ajudar a trobar un futur laboral, explica Jorge Barber, de la Fundació Novaterra.
L’alumnat ha escoltat atentament les explicacions del mestre arrosser sense perdre'n detall i ha posat en la paella tot el seu interés, aprofitant la lliçó al màxim.
Més llegit
-
Mor una xiqueta de dos anys per una descàrrega elèctrica en una atracció de fira a Múrcia
-
El MOMA de Nova York premia un projecte de l’Escola d’Art de Castelló inspirat en la dana
-
Troben a quatre metres de profunditat el cadàver de l’home de 35 anys desaparegut al Túria
-
Expectació en el PSOE a l'espera que Santos Cerdán tinga paraula i entregue l'acta de diputat
-
Juan Roig revalida el lideratge com a empresari amb millor reputació a Espanya, segons Merco
-
Almenys cinc morts i més de seixanta ferits en la tercera jornada d’atacs entre l’Iran i Israel