Directes
Ara en la televisió
INOBLIDABLES
Ara en la ràdio
EL RALL. MILLORS MOMENTS T6
Final del Trofeu Mancomunitat de la Safor de Raspall Femení

Mor Pedro Arriola, sociòleg assessor d'Aznar i marit de Celia Villalobos

Com a assessor del PP, se li atribueix un paper decisiu per a aconseguir que Aznar arribara a la presidència del govern, tasca que va mantindre amb Rajoy

Pedro Arriola en una imatge d'arxiu / Europa Press

El sociòleg i analista polític Pedro Arriola, marit de l'exministra i exdiputada Celia Villalobos, que va ser assessor del PP estretament vinculat a l'expresident del govern José María Aznar, ha mort a Madrid, segons han confirmat fonts del partit.

Nascut en 1948, Arriola era llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Màlaga i en Ciències Polítiques per la Universitat Complutense de Madrid. La seua trajectòria professional va estar molt vinculada a José María Aznar des de la seua etapa com a president de la Junta de Castella i Lleó.

Sempre se li va atribuir un paper decisiu per a aconseguir que Aznar arribara a la presidència del govern gràcies a la seua tasca com a assessor electoral del Partit Popular, que va mantindre amb Mariano Rajoy, tant com cap de l'oposició com després en la seua etapa en la Moncloa.

Entre 2004 i 2008 va formar part del comité de direcció del PP, i l'extresorer del partit Luis Bárcenas li va atribuir un centenar dels pagaments que va ressenyar en la suposada comptabilitat en B de la formació.

Pedro Arriola era casat amb l'exministra de Sanitat, exdiputada del PP i exvicepresidenta primera del Congrés Celia Villalobos, amb qui tenia tres fills.