Directes
Ara en la televisió
INOBLIDABLES
Ara en la ràdio
EL RALL. MILLORS MOMENTS T6
Final del Trofeu Mancomunitat de la Safor de Raspall Femení

Mazón presenta dues mil mesures perquè la Comunitat Valenciana siga "competitiva i moderna"

El candidat del PPCV a la Generalitat presenta el seu programa de govern amb la rebaixa de la fiscalitat en el centre i "focus en les polítiques socials"

Mazón, en l'acte de presentació del programa electoral a Meliana, aquest divendres / À Punt NTC

El candidat del PPCV a la Presidència de la Generalitat, Carlos Mazón, ha presentat aquest divendres el programa de govern per a les eleccions autonòmiques del 28 de maig. El document, que naix amb l'objectiu d'aconseguir una Comunitat Valenciana "competitiva i moderna", conté més de dues mil mesures socials i econòmiques. El president dels populars valencians ha exposat les línies estratègiques del seu projecte en la barraca Toni Montoliu de Meliana, en un acte que ha congregat diversos representants de la societat civil i empresarial.

És, ha dit Mazón, "un projecte per a tots que baixa els impostos, activa l'economia i posa el focus en les polítiques socials, i és real perquè té mesures executables". Per a redactar el programa, el PPCV ha escoltat la societat civil per a incorporar les seues propostes. El projecte de govern està dividit en quatre blocs: competitivitat, cohesió, compromís i defensa de la Comunitat Valenciana. Entre d'altres, s'ha compromés a posar en marxa de manera immediata cent mesures per a abaixar, eliminar impostos i reivindicar "de veritat i de manera seriosa" l'aigua i el finançament que necessita la Comunitat Valenciana.

Altres de les iniciatives que contempla el programa del PPCV són:

Eleccions 28M