Directes
Ara en la televisió
À PUNT NOTÍCIES MIGDIA
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MIGDIA

Justícia es reuneix amb els municipis afectats per l'incendi de l'Alt Millars

La trobada és una primera presa de contacte amb els municipis afectats pel foc per a conéixer les necessitats

Paisatge cremat després de l'incendi a l'Alt Millars / Xavier Carrau

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, té previst reunir-se aquest dimarts a Montanejos amb els alcaldes i alcaldesses dels municipis afectats per l'incendi que va començar a Vilanova de Viver i que ha afectat l'Alt Millars. La reunió pretén servir per a explicar als municpios les ajudes i subvencions que poden sol·licitar els ajuntaments.

La trobada és una primera presa de contacte amb els municipis afectats per l'incendi per a conéixer les necessitats que tenen arran del foc.

L’incendi de l’Alt Millars, declarat a Vilanova de Viver, el van donar per controlat divendres passat, després de nou dies molt actiu i de cremar 4.700 hectàrees de gran valor ecològic en un perímetre lineal de 55 quilòmetres. 

El foc, el primer gran incendi de l'any, va fer desallotjar vora 1.600 persones i va obligar a una intensa lluita contra el foc en què van participar més de 700 mitjans terrestres i més de vint mitjans aeris de la Comunitat Valenciana i d'altres punts del territori espanyol.

l’Alt Millars