Directes
Ara en la televisió
ATRAPA'M SI POTS
Ara en la ràdio
PODRÍEM FER-HO MILLOR (reemissió)

Joan Baldoví: "Molta gent necessita un govern de progrés"

El portaveu de Compromís al Congrés demana un acord per a construir la majoria d'esquerres que les urnes van donar el passat mes d'abril.

El diputat de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví

"Sempre ens quedarà setembre... i agost". El portaveu de Compromís al Congrés dels Diputats, Joan Baldoví, ja ho va advertir a Pedro Sánchez durant el debat de la investidura frustrada. I aquest dissabte ho ha reiterat: Espanya necessita un govern de progrés i aquests dos mesos fins al setembre són vitals per a aconseguir-lo.

El diputat valencià aposta per estendre ponts i construir la majoria d'esquerres que les urnes van donar el passat mes d'abril, en unes declaracions que ha fet en un col·loqui que han organitzat l'Ateneu Valencià XXI i la revista cultural Foros 21. Per a Baldoví, "els ciutadans l'altre dia s'emportaren una sensació de desencís, de desencant i de desil·lusió" que no es pot repetir.

Mentrestant el PSOE ha dit aquest mateix dissabte que Pedro Sánchez parlarà amb els líders dels altres partits per a negociar, després de la investidura frustrada, i que no tindran vacances d'estiu, per a accelerar el procés. Si no hi ha acord, el 23 de setembre el rei Felip VI dissoldrà les Corts Generals i convocarà eleccions.