Directes
Ara en la televisió
CERTAMEN INTERNACIONAL DE BANDES 2018

Podem inicia la seua precampanya a Alacant

El partit presenta un projecte de futur ambiciós per a evitar "una reculada democràtica" a la Comunitat Valenciana.

Fabiola Meco, Antonio Montel, Antonio Estañ i Pilar Lima / Europa Press

Podem ha començat la precampanya per a les eleccions autonòmiques i municipals del 2019 amb un projecte de futur ambiciós per a evitar "una reculada democràtica" a la Comunitat Valenciana. El partit ha triat Alacant per a iniciar la precampanya després que el PP va recuperar l'alcaldia l'abril passat.

El compromís de "concentrar tots els esforços per a estendre el canvi polític a Alacant, per a fer-lo irreversible a la Comunitat Valenciana i a Espanya" ha sigut el principal missatge en un acte de precampanya en què han participat Rubén Martínez Dalmau, candidat a la presidència de la Generalitat; Antonio Estañ, secretari general de Podem; Xavier López, candidat a l'alcaldia d'Alacant; Rocío Segura, secretària de Polítiques Públiques, i Anabel Mateu, secretària de Participació.

Martínez Dalmau ha reivindicat que "Alacant no pot ser tractada com una perifèria, ni a la Comunitat Valenciana ni a Espanya. Hem d'enfortir la relació València-Alacant i treballar perquè els alacantins deixen de ser maltractats". Per la seua part, Antonio Estañ ha assenyalat que els pressupostos autonòmics del 2019, que ara es tramiten a les Corts, suposen un avanç sobre les bases d'un nou marc de drets per a la ciutadania valenciana.

l’Alacantí