Directes
Ara en la televisió
ZOOM
Ara en la ràdio
FÓRMULA TERRITORI (reemissió)

Giner assegura que "no hi ha hagut, ni hi haurà cap conflicte" en Ciutadans

El portaveu autonòmic contesta a Cantó que ja va posar el seu càrrec a disposició del partit i que el seu objectiu és València.

Fernando Giner i Toni Cantó, en una imatge d'arxiu / Efe
27 de novembre 2019 - 11:15

La crisi interna de Ciutadans desencadenada pels mals resultats electorals i la dimissió d'Albert Rivera té repercussions també a la Comunitat Valenciana. El síndic de Ciutadans, Toni Cantó, va plantejar canvis en l'estructura i va apuntar cap al paper que té Fernando Giner com a portaveu autonòmic. Giner li ha contestat ara i ha recordat que al gener ja va posar el seu càrrec a disposició del partit i que el seu objectiu passa per l'Ajuntament de València, on també ostenta el lideratge en el grup municipal. 

Dissabte, el partit celebra el consell general a Madrid en què es revisarà l'estructura autonòmica de la formació, i que marcarà el full de ruta i, qui sap, si un relleu de noms a la Comunitat Valenciana.

Giner ha volgut llevar ferro a les declaracions de Cantó i ha dit que "no hi ha hagut, ni hi haurà cap conflicte". Segons ha destacat, el que necessita ara la formació taronja com a projecte "és tranquil·litat, i sobretot que tots ens avinguem en aquest projecte per a Espanya que és Ciutadans".

En aquest sentit, el síndic de Ciutadans ja ha dit que defendrà en el consell general del partit canvis i millores en l'estructura de l'organització perquè la persona que lidere el partit després de la dimissió d'Albert Rivera tinga "el millor partit a la seua disposició". Cantó ha reclamat anar "més enllà dels noms" i fer "autocrítica", ja que és necessari aprendre del passat i treballar junts perquè el partit millore.