Directes
Ara en la televisió
LES NOTÍCIES DEL MATÍ
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MATÍ

García Egea i Martínez-Almeida donen positiu en covid

Pablo Casado i la resta dels membres de la direcció popular s'han fet proves PCR, que en el cas del president del partit, ha resultat negativa

El secretari general del PP, Teodoro García Egea, i l'alcalde de Madrid i portaveu del partit, José Luis Martínez-Almeida, en imatges d'arxiu / Javier Cebollada / Fernando Villar (Efe)

El secretari general del PP, Teodoro García Egea, i l'alcalde de Madrid i portaveu del partit, José Luis Martínez-Almeida, han donat positiu en coronavirus, cosa que ha portat als membres de la direcció popular a fer-se proves PCR que en el cas del president, Pablo Casado, ha resultat negativa.

El número dos dels populars ha informat aquest dimecres a través de Twitter de la seua infecció per covid-19 i fonts del Partit Popular han indicat el protocol seguit pels seus companys de files, que segons la formació no han sigut contacte estret de García Egea en portar la mascareta en tot moment.

"He donat positiu en covid i passaré uns dies confinat. En la família, tots bé. Cuideu-vos molt i extremeu les precaucions", ha escrit el secretari general del PP.

També Martínez-Almeida ha avançat el seu contagi en un tuit en el qual assenyala que aquest serà un Nadal diferent, però que continuarà complint amb la seua obligació des de casa.

Com Casado, la resta de membres del comité de direcció, que es va reunir ahir dilluns a Gènova, i al qual no va assistir Almeida, se sotmetran a un test PCR.