Directes
Ara en la televisió
À PUNT NOTÍCIES MIGDIA
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MIGDIA

La direcció nacional del PP aconsella suspendre els sopars de Nadal

Tot i la recomanació de Génova, el sopar de Nadal dels populars a la ciutat de València s'ha celebrat amb la participació del president del PPCV, Carlos Mazón

Imatge de la celebració nadalenca del PPCV de la ciutat de València / Populares València

La direcció nacional del PP ha recomanat a totes les estructures territorials suspendre els tradicionals sopars de Nadal en vista a l'augment de contagis per coronavirus que, segons subratlla, tornen a situar a Espanya "en un nivell alt de risc".

Així es recull en la circular que el secretari d'Organització del PP, Alberto Casero, ha enviat als presidents autonòmics, provincials i insulars del partit en tot l'estat espanyol. La decisió s'ha pres "amb la intenció de mostrar la màxima prudència i cautela", segons ha assegurat Casero.

Dinar a Alzira i sopar a València

La circular ha arribat després que el PP de la província de València s'haja reunit aquest divendres per a dinar a Alzira (Ribera Alta), una celebració a la qual ha assistit el líder del PPCV Carlos Mazón. El sopar de Nadal dels populars a la ciutat de València s'ha celebrat amb la participació de Mazón, tot i la recomanació de Génova.

A conseqüència d'aquesta recomanació interna, enguany no hi haurà foto conjunta del líder estatal del PP, Pablo Casado, i de la presidenta madrilenya, Isabel Díaz Ayuso, en la tradicional celebració nadalenca del PP de Madrid, que en anys anteriors ha arribat a reunir mil persones entre afiliats i càrrecs del partit.