Directes
Ara en la televisió
L'ALQUERIA BLANCA
Ara en la ràdio
BAMBOLINA SONORA (reemissió)

El conseller de Salut de Múrcia no dimiteix i demana perdó per haver-se vacunat

Manuel Villegas defensa la seua continuïtat en el càrrec perquè "no és moment de fugir".

El conseller de Salut de Múrcia, Manuel Villegas / Europa Press

El conseller de Salut de Múrcia, Manuel Villegas, ha demanat aquest dimecres perdó als qui s'hagen pogut sentir "decebuts" per haver-se vacunat contra el coronavirus, al costat de més de 400 alts càrrecs i funcionaris del seu departament. No obstant això, el conseller del PP ha defensat aquesta decisió i la seua continuïtat en el càrrec perquè "no és moment de fugir". Ciutadans, soci del govern murcià, considera intolerable aquesta situació i demana la dimissió del conseller.

Villegas ha assenyalat en roda de premsa que entén el malestar de molts ciutadans que estan a l'espera de ser vacunats. Tot i això, ha insistit que s'ha actuat amb transparència i "ple convenciment" que cal protegir "el personal que treballa incansable de manera directa i indirecta" des de fa 10 mesos en la lluita contra el coronavirus.

El conseller de Salut de Múrcia, Manuel Villegas, altres alts càrrecs del seu departament i desenes de funcionaris que treballen a les oficines d'aquesta conselleria s'han vacunat ja contra la Covid. Manuel Villegas al·lega que s'ha vacunat com a sanitari, però la decisió xoca frontalment amb el protocol del Ministeri de Sanitat, que en aquesta primera fase només està vacunant persones que treballen en centres sanitaris.