Directes
Ara en la televisió
VISCA LA VIDA

El congrés del PSOE debatrà retallar la jornada laboral, la descentralització o les 'portes giratòries'

El congrés tindrà lloc el 15, 16 i 17 d'octubre a València i ha rebut 10.485 esmenes a la ponència marc, amb la qual es renova el model polític del partit, i 280 als estatuts del PSOE

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, en una imatge d'arxiu / Ana F. Barredo (Efe)

El trasllat d'alguns organismes a diferents ciutats del país, el model d'Estat, la investigació del rei emèrit, una setmana laboral de quatre dies, la substitució del terme gènere per sexe i les portes giratòries són alguns dels temes que es debatran en el 40 Congrés Federal del PSOE. El Congrés, que tindrà lloc els dies 15, 16 i 17 d'octubre a València, ha rebut 10.485 esmenes a la ponència marc, amb la qual es renova el model polític del partit, i 280 als estatuts del PSOE.

Les que no siguen acceptades directament es debatran en cinc comissions, en funció dels temes, i en última instància podrien debatre's en el plenari si disposen almenys d'un 20% de suports. Entre les esmenes hi ha temes clàssics, com la defensa de la república, i uns altres molt d'actualitat, com la descentralització de l'administració de l'Estat.

Entre altres temes, s'abordaran aquests assumptes: