Directes
Ara en la televisió
LES NOTÍCIES DEL MATÍ
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MATÍ

Compromís advoca pel diàleg i l’honestedat a Torrevella

La portaveu de la formació, Mónica Oltra, ha donat suport a la presentació del candidat a l’alcaldia, José Manuel Dolón.

Compromís advoca pel diàleg i l’honestedat a Torrevella

Compromís ha presentat aquest dilluns el seu programa a Torrevella. Pel que fa a la constitució del nou govern, el candidat de la formació a l’alcaldia, José Manuel Dolón, ha advocat de nou pel diàleg.

Dolón ha afirmat que “s’ha de fer un esforç per a sumar diferents punts de vista i diferents opinions, sempre que no es pose en qüestió l’estabilitat democràtica”.

La vicepresidenta del Consell en funcions, Mónica Oltra, ha donat suport a la presentació de la candidatura de Dolón i ha destacat els punts de confluència que tenen les persones com a eix central de la política. “Entenem que el vot que representa posar en el centre les persones i fer una política ecològica és un vot a la coalició Compromís-El Verds i a José Manuel Dolón com a alcalde”, ha assegurat.

Per primera vegada, Els Verds d’aquesta ciutat van a la cita electoral en coalició amb Compromís.

Els candidats de l’Alacantí es reuneixen amb Grezzi

Els candidats de Compromís de la comarca de l'Alacantí, entre ells el candidat a l'alcaldia d'Alacant, Natxo Bellido, s'han reunit amb el regidor de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi. L'objectiu de la reunió ha sigut estudiar el pla de mobilitat que necessita Alacant i la seua àrea metropolitana a partir de l'experiència de la capital del Túria.