Directes
Ara en la televisió
MERIDIÀ ZERO
Ara en la ràdio
LÍNIA DE FONS (reemissió)

Cantó aposta per abordar el canvi de portaveu autonòmic de Cs, que ocupa Fernando Giner

El síndic a les Corts demana una nova estructura en Ciutadans perquè la persona que lidere tinga el millor partit

Imatge d'arxiu del sindic de Ciutadans Toni Cantó durant la campanya electoral / À Punt NTC.

El síndic de Ciutadans a les Corts, Toni Cantó, ha dit aquest dilluns que defendrà en el consell general del partit de dissabte canvis i millores en l’estructura de l’organització perquè la persona que lidere el partit després de la dimissió d’Albert Rivera tinga “el millor partit a la seua disposició”. 

En declaracions als mitjans, Cantó ha dit que és necessari aprendre del passat i treballar junts perquè el partit millore. El síndic de Ciutadans ha reclamat anar “més allà dels noms” i fer “autocrítica”. 

Canvi de portaveu 

Sobre el canvi com a portaveu de Ciutadans a la Comunitat Valenciana, que ocupa Fernando Giner, ha manifestat que és això és "irrellevant ara mateix", ja que el partit està "en alguna cosa que està molt per damunt d'això".

"Ara estem en aprendre dels errors i millorar el partit perquè el pròxim o pròxima líder tingui el millor partit a la seua disposició per fer la feina que ha de dur a terme", ha assegurat.

Ha reconegut que el canvi en el càrrec de portaveu autonòmic s'ha hagut d'anar posposant pel fet que el partit s'ha vist "molt tensionat", primer per les eleccions generals d'abril, després les municipals de maig, l'estiu, la repetició de les generals al novembre, i "el que està passant" ara, després de la dimissió de Rivera.

Tot i això, creu que ara sí que es podrà dur a terme aquest canvi.