Directes
Ara en la televisió
LES NOTÍCIES DEL MATÍ
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MATÍ

El Bloc dona llum verda al reglament de primàries de Compromís

La coordinadora nacional, Àgueda Micó, ha destacat com és d'important que la ciutadania s’implique en les primàries.

Font: EUROPA PRESS

El Consell Nacional de Bloc, partit integrat en Compromís, s'ha reunit aquest dissabte a València en sessió extraordinària i ha donat llum verda als reglaments de primàries de la coalició.  Segons ha informat el Bloc, les primàries del mes de març “visibilitzaran la força del valencianisme” amb un procés obert i “radicalment democràtic”. 

La coportaveu de Compromís i coordinadora nacional del Bloc,  Àgueda Micó, ha defensant l’aprovació dels reglaments, que la coalició ratificarà el proper dissabte 9 de febrer en la Trobada de Compromís. Micó ha afegit que “en les properes setmanes viurem a Compromís les primàries de forma intensa i oberta, en la línia de fa quatre anys quan es van apuntar 40.000 persones per a participar en les primàries de Compromís”. La coordinadora ha destacat la importància “que la ciutadania s’implique, perquè és la millor forma de trobar cohesió social i que la gent no se senta desafecta dels partits polítics”. Així mateix ha recordat que la votació de les candidatures es podrà fer de forma virtual i presencial en les meses electorals que habilitaran els diferents col·lectius locals de Compromís.

Joan Baldoví ha remarcat que les primàries de Compromís són “el tret d’eixida per a la mobilització del valencianisme que ha demostrat en les institucions valencianes, locals i supramunicipals, que una altra manera de fer política és possible”.