Directes
Ara en la televisió
ALTA TENSIÓ
Ara en la ràdio
PODRÍEM FER-HO MILLOR
Podríem fer-ho millor: streaming

Ayuso parla d'un "ambient preguerracivilista" a Espanya

La presidenta de la Comunitat de Madrid manté que Pedro Sánchez "disfruta com Neró veient-ho tot cremar".

Isabel Díaz Ayuso mostra un llambordí en el ple de l'Assemblea de Madrid aquest dijous / Efe

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha sostingut que el president del govern, Pedro Sánchez, "disfruta com Neró, des de la Moncloa veient-ho tot cremar".

En una entrevista en esRadio la dirigent madrilenya ha recalcat que a la Moncloa hi ha "uns polítics, uns moviments", que estan "portant un ambient preguerracivilista" a Espanya.

"Un des dels carrers crema la convivència i la violència i un altre que ho instiga des de dins de manera molt més fina, que és el president del govern i l'absolut responsable de tot el que està passant", ha declarat.

Per a Ayuso, Sánchez "mou els fils" donant-li material segons a quins moviments segons les seues necessitats. "Comprarà i farà el que faça falta segons les circumstàncies. Sense cap mena de principis i arribant fins a les últimes conseqüències", ha dit. La cap de l'executiu madrileny ha sostingut que mai havia vist un president del govern "que promoguera la divisió territorial i l'enfrontament entre presidents autonòmics i entre partits diferents.

Per contra, segons Ayuso, hi ha altres polítics que defensen "una Espanya unida, una Espanya forta", on prevalen "l'esforç, el mèrit, el respecte i el treball". "Crec que tots aquells que tenim valors compartits, malgrat les diferències, ens hem d'entendre. No ho hem fet en aquest temps i ací estan els resultats", ha apuntat.