Directes
Ara en la televisió
TUPPER CLUB
Ara en la ràdio
TERRITORI SONOR (reemissió)

Quasi 7.700 afiliats del PP votaran el successor de Bonig

Les votacions, que tindran lloc el pròxim 4 de juny, previsiblement consolidaran l'alacantí Carlos Mazón com a candidat a la presidència autonòmica

Carlos Mazón amb una fotografia de Bonig i Casado de fons / EuropaPress
29 de maig 2021 - 11:21

El Partit Popular de la Comunitat Valenciana ha comunicat que un total de 7.680 afiliats i afiliades s'han inscrit per a votar en el quinzé congrés autonòmic del Partit Popular de la Comunitat Valenciana. Una votació en què es triarà el candidat a succeir Isabel Bonig, i on, amb tota probabilitat serà escollit el favorit de la cúpula del partit, el president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón

Tot i l'avantatge de l'alacantí sobre l'altre candidat, José Vicente Anaya, qui només va aconseguir uns 200 avals, la xifra total d'inscripcions per a la votació dista de les expectatives que van generar els 11.800 avals que l'alacantí va presentar a la seu del partit. Una diferència, però, que podria explicar-se perquè la participació en les primàries no només comporta una major implicació, també estar al corrent en les quotes d'afiliació.

Les votacions, que seran presencials, tindran lloc el pròxim 4 de juny a les agrupacions locals del PP, entre les 12 i les 21 hores a les capitals de província, i entre les 18 i les 21 hores a la resta de les localitats. Correspondrà a les direccions provincials comunicar al comité organitzador (COC) les agrupacions de municipis i les adreces on tindrà lloc el procés de votació.

Aquesta serà la data en què els afiliats i les afiliades inscrits, a més de votar el candidat a la presidència autonòmica del partit, triaran el personal compromissari en aquelles localitats en què les candidatures superen les estipulades pel COC.